CV als dienaar

CV als dienaar

Een cv als bediende moet aantrekkelijk zijn voor de lezer. Het moet kort, to the point en gemakkelijk te lezen zijn. Het moet alle relevante informatie bevatten. Vermeld uw banen in omgekeerd chronologische volgorde, van de meest recente tot de oudste baan. De vorm moet uw ervaring in de horeca weerspiegelen. U moet ook blijk geven van uitstekende vaardigheden op het gebied van klantenservice en van de wil om de klantervaring van anderen te verbeteren. Deze vaardigheden moeten in uw CV naar voren komen.

Een sterk cv bevat zowel zachte als harde vaardigheden. U hebt misschien ervaring in het omgaan met klanten, vooral diegenen die gefrustreerd zijn of klagen. In een baan als serveerster zijn zachte vaardigheden belangrijk. Vermeld bijvoorbeeld uw ervaring met klantenservice en teamwerk, of met het helpen van collega’s, wat u een voorsprong zal geven op andere sollicitanten.

Als je een kelner cv schrijft, benadruk dan je zachte vaardigheden.

Reclame

In de restaurantbranche is werkervaring belangrijker dan formele scholing. Als je als barista hebt gewerkt en je solliciteert naar een baan als ober of serveerster, stem dan je takenpakket af op de eisen van de functie. Vermeld in het volgende deel de vaardigheden die u hebt geleerd en de rol die u hebt vervuld. Vermeld in het volgende gedeelte uw relevante ervaring.

In je cv moet je ervaring met de sector en wat je hebt geleerd terwijl je er werkte, naar voren komen. Vermeld de juiste duur van uw vorige dienstverband en vermeld bijzonderheden over uw taken. Benadruk dat je een waardevol lid van het team was en hard hebt gewerkt om klanten tevreden te stellen. Uw vaardigheden moeten relevant zijn en aangetoond kunnen worden.

Als je een kelner cv schrijft, benadruk dan je zachte vaardigheden. Sommige mensen beseffen misschien niet dat ze deze vaardigheden hebben, dus is het belangrijk ze in je cv op te nemen. Je cv moet beknopt zijn, maar wel je persoonlijke en professionele kwaliteiten laten zien.

Reclame

Gerelateerd Berichten